Mill Barn Conversion in Hofstetten-Flüh, Switzerland by Beck + Oser Architekten

This barn conversion was carried out by Beck + Oser Architekten on a structure located in Hofstetten-Flüh, Switzerland. The project was completed in 2013, and covers a total area of 550 square meters. The home is encrusted on a green grass hill, and surrounded by lush vegetation and wonderful landscapes, typical of the region, dotted with local fauna and flora, all of which come together to create an image fit..

More…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s