Residence in Hanoi, Vietnam by Le Studio Architects

This residence, built vertically, was designed by Le Studio in 2016, and covers a total area of 68 square meters. It is located in the district of Minh Khai, in the city of Hanoi, Vietnam.It was built with the express desire of continuity, in the search for a place where the family could grow and always stay in the same place. Its interior is marked by the decoration of grays,..

More…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s