A Unique Home in Londrina, Brazil

This large wooden box, covering an area of 410 square meters and designed by the architectural firm Studio Guilherme Torres in 2009, attracts the attention of just about everybody in Londrina, Brazil. The project was created taking into account some factors of the land on which it sits and the advantage offered by being located at the highest point of its community. Its wide wall extension surrounds the gardens, creating..

More…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s