ANTAO Group Designed Their Own Headquarters Through Renovation

When ANTAO group had to choose a new site for their headquarters, instead of renting out or purchasing an already-existing building, they decided to take a different course of action, and launched a large-scale renovation of a dilapidated factory building that had been abandoned for years. Located in Shi Qiao Lu, Hangzhou Shi, Zhejiang Sheng, China, the building covers a total area of 3,000 square meters – a gargantuan feat…

More…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s