Visitor Center Designed by the Firm Review & Drage in Oslo

This fabulous building, designed by the firm Rever & Drage Architects, is located in an enclave of a Norwegian village in the south of Kvås, Oslo. With a style that makes reference to the architecture of the region, the building is built between a main road and a waterfall, and is surrounded by dense oak forests. From its privileged location overlooking the Lynga river, the views are spectacular. In 2014,..

More…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s