Studio Loop Remodeled this Wonderful Home in Japan

This remodeling in which the entry, the closets, the laundry room, the bathroom, and the pantry were arranged on the west and east side to create living and dining-kitchen spaces which are protected from the hustle and bustle of outside, was realized with the needs and preferences of a couple with three children in mind. The project, located in the Gunma Prefecture, Japan, covers an area of 125 square meters..

More…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s